Her legger vi inn de vanligste spørsmål og svar dere foreldre muligens måtte lure på.

Men har dere andre spørsmål som dere mener bør være på denne listen vennligst send oss en beskjed HER
  • Regntøy og støvler, vinterdress og varme vintersko, ekstra klær som: bukse, genser, sokker og undertøy som ligger fast i barnehagen, varm genser, varm bukse, lue og votter.
  • Husk: merk alt tøy og sko med navn! (bruk sprittusj)
Hos oss er vi mange og mye er likt; og det er ikke ålreit når klær og sko ”forsvinner”...

Ved feber og nedsatt allmenn tilstand skal barnet være hjemme fra barnehagen. Etter feber bør barnet ha en feberfri dag hjemme. Slik kan barnet får ”komme seg” før det er tilbake hos oss. Barnet trenger minimum en dag hjemme etter oppkast og diare, da dette er veldig smittsomt.

Det er egne retningslinjer for utdeling av medisin i barnehagen.

Kontakt personalet for videre informasjon hvis det blir aktuelt for ditt barn å ta medisin i barnehagen.

Skal noen andre enn foreldre/foresatte hente barna skal barnehagen ha beskjed.
Vi sender ikke barna avsted med andre uten at det er avtalt på forhånd.

Barnets bursdag blir feiret med bursdags-krone, selvvalgt lunch, bursdags samling og barnet blir sunget for.

Dersom det skal inviteres til bursdag på ettermiddagen oppfordres foreldrene til å høre med personalet om hvem som skal inviteres og dersom ikke alle barna skal inviteres så må invitasjonene leveres utenom barnehagen.

Vi har en førskolegruppe som består av de eldste barna. De har sitt eget opplegg. De det gjelder vil få egne skriv med informasjon om rutinene og innholdet i gruppene. Mandal kommune har egne rutiner for overgang barnehage – skole. Det innebærer at alle førskolebarn blir invitert på skole- og SFO- besøk og alle barnehagene fyller ut et overgangsskjema sammen med foreldre og barn som går videre til skolen.

Sanitetens Barnehage
Lukket gruppe kun for foreldre og barnehagens ansatte, hvor ansatte publiserer daglige aktiviteter og oppdateringer. Klikk HER for invitasjon!

Sanitetens Foreldre Gruppe
Lukket gruppe kun for foreldre som har barn i barnehagen. Et sted hvor man kan ta opp aktuelle temaer og sosial møteplass for oss voksne, og våre barn. Klikk HER for invitasjon!